Elnino parfémy

Internetový obchod Elnino parfémy se zabývá prodej kosmetiky a parfémů světových značek. Sortiment obchodu je bohatý na své nabídce výrobků od různých výrobců s garancí kvality a originality jakéhokoliv zboží zakoupená na internetových stránkách www.Elnino.cz.

 

Jaké zboží zde zakoupíte?

Klasicky na Elnino parfémy naleznete parfémy značky Hugo Boss, Armani, Chloé, Burberry, Calvin Klein, Lacoste, Lancome, Chanel, Dior, Guess a mnoho dalších. Internetová parfumerie nabízí i sortiment levnějších parfémů jako jsou: Mexx, Miss Sporty nebo velice oblíbené vůně David Beckham. Majitelé společnosti elnino parfémy se snaží stejně jako ostatní podobné parfumerie udržet krok se stále vzrůstající nabídkou zboží a tak pravidelně své zboží doplňují od nové kousky. Kromě parfémů zde nakoupíte i kosmetické výrobky různých krémů a jiných doplňků, jaké můžete zakoupit i v běžných kamenných obchodech.

 

Služby nabízené od Elnino parfémy:

Ve svých službách se internetová parfumerie Elnino ničím neliší od ostatních. Zákazník může vybírat s poměrně bohaté nabídky zboží z pohodlí svého domova. Zakoupené zboží může zaplatit klasicky buď na dobírku, nebo bankovním převodem. Firma se zaručuje rychlým dodáním zakoupeného zboží, něco kolem dvou dnů a nebo 24 hodin, záleží na času, kdy si zboží objednáte, jestli je to do patnácté hodiny, tak je větší šance, že vaše zboží dorazí dříve i hned den po nákupu, ale není to zárukou. Doba na navrácení zboží je 14 dní od dodání bez udání důvodu, ale zboží musí být nepoškozené a zabalené v takovém stavu jak bylo dodáno zákazníkovi. Pokud si zboží chce zákazník sám vyzvednout, tak se pobočka elnino parfémy nachází pouze v Praze.

Elnino parfémy nabízí parfémy všech značek a kosmetiky všeho druhu, můžete zde zakoupit i vzorky vůní v podobě testerů či malých vzorků. Parfémy Elnino se snaží vyhovět všem svým zákazníkům a ručí za naprostou kvalitu svého zboží.